Campanya targeta moneder del Morell

 La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell engega, aquesta setmana, la campanya targeta moneder del Morell. Una iniciativa amb la qual l’Ajuntament es posa al costat de les famílies després d’uns mesos complicats, tenint en compte que la Covid-19 les ha afectat de forma molt diversa.

Així, amb la col·laboració de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, s’han creat “unes subvencions per tal de fomentar el consum de la ciutadania dins del municipi, en activitats locals que s’han vist afectades per les restriccions de la pandèmia de Covid-19”, exposa la regidora de l’àrea, Mònica Casas.

Tot plegat, es fa “amb l’objectiu de reactivar la nostra economia local i reduir l’impacte negatiu d’aquest període tan complicat que vivim”, remarca l’alcalde, Eloi Calbet, “incentivant el consum al municipi tot injectant diners a les unitats familiars del poble, en un context econòmic en què els preus, de l’electricitat per exemple, segueixen en augment”.

“Des de l’Associació de comerciants i professionals del Morell agraïm que es posi en marxa una campanya com aquesta, que ens ajudarà significativament després d’un temps de dificultats per a tots nosaltres”, indica el seu president, Josep Guillemat.

…més notícies