FES-TE SOCI!

Al Comerç del Morell hi trobaràs un equip de persones, comerciants i professionals que treballen dia a dia per millorar els serveis, les prestacions, la representació col.lectiva i oferir nous avantatges a tots els socis.
Junts tenim més força per avançar i canviar el futur del Comerç del Morell!

QUÈ US OFERIM?

1.-Suport Empresarial: Morell Comerç és l’entitat que us proporciona els recursos necessaris per impulsar el vostre negoci. Recolzant el comerç local, dinamitzant, promocionant i gestionant el comerç de proximitat.

2.- Campanyes i Promoció: Participació gratuïta en les campanyes i accions de promoció i dinamització dels nostres comerços, restaurants i serveis associats. Aquestes activitats inclouen una àmplia difusió publicitària i informativa per arribar a tothom i ampliar la nostra influència.

3.-Radio Morell: Falques de ràdio gratuïtes per donar a conèixer els vostres negocis. (consultar condicions)

4.-Comunicació Directa: Mantenim canals directes de comunicació mitjançant correu electrònic i WhatsApp amb els nostres associats.

5.-Dinamització en Xarxes Socials: Disposeu d’una dinamitzadora de xarxes socials per millorar la vostra presència en línia. I visibilitat en la nostra pàgina web.

6.-Suport a Xarxes Socials: Oferim packs especials amb preus reduïts per als associats que necessitin ajuda amb les seves xarxes socials.

7.-Identificació Distintiva: Proporcionem als nostres associats elements distintius que mostren la seva pertinença a la nostra associació.

8.- Ser Soci PIMEComerç: Defensa d’Interessos: PIMEComerç és la patronal de comerç a Catalunya, compromesa a defensar els interessos dels petits i mitjans empresaris davant les administracions públiques.
Us oferim: Suport tècnic i assessorament personalitzat per a l’associació de comerciants. Consultes gratuïtes a PIMEC en temes fiscals, laborals, jurídics, internacionalització, tecnologia, innovació, mediambient, etc. Informació puntual sobre novetats normatives i subvencions a través de WhatsApp i correu electrònic. Descomptes exclusius amb empreses col·laboradores com Solred, Northgate, Sixt, bancs, empreses energètiques, i molt més. Oportunitats de formació i jornades formatives.

Pots fer-te soci, omplin el formulari d’aquesta pàgina o bé descarregant-te i omplin el PDF fent clic al botó de sota.

OMPLE EL FORMULARI 

I FES-TE SOCI ARA!

PREU: 50€ /ANY

  NOM I COGNOMS

  *

  ADREÇA

  *

  CORREU ELECTRÒNIC

  *

  MÒBIL

  DADES BANCÀRIES (CODI IBAN)

  *

  NOM DEL COMERÇ O EMPRESA

  *

  D'ACORD AMB LA NORMATIVA VIGENT COMERÇ DEL MORELL LI INFORMA QUE LES SEVES DADES SERAN INCLOSES EN UN FITXER DE LA NOSTRA TITULARITAT AMB LA FINALITAT DE TRAMITAR L'ALTA COM A SOCI I PODER-LO INFORMAR DE LES NOSTRES ACTIVITATS. POT EXERCIR EL DRET D'ACCÉS, RECTIFICACIÓ, OPOSICIÓ I CANCEL.LACIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC A INFO@MORELLCOMERC.CAT.

  BOTIGUES COMERÇOS

  BARS RESTAURANTS HOTELS

  SERVEIS PROFESSIONALS

  EMPRESES