Sorteig de l’Associació & Flors i plantes Montserrat

​¡¡¡ A T E N C I Ó – S O R T E I G !!!

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell & Flors i Plantes Montserrat, organitzen un Sorteig per Instagram.
 
PREMIS:
 
Hi haurà 2 guanyadors, cadascú s’emportarà una cistella de vímet tradicional valorada en 50 euros.
Anirà decorada amb el seu llaç corresponent i a dins inclourà un seguit de plantes, totes seran d’interior, unes amb flor (natural) i les altres amb fullatge verd que queda molt bé.
Hi haurà un Sparifilium amb la flor blanca, una breomeria (aquí pot ser que sigui de diferent color), una zamioculca que dona molt bon resultat i és molt maca per interior i no necessita molt de rec i per últim una novetat d’aquest any: la begònia Rex Metallica amb els colors granatosos molt xulos.
FLORS I PLANTES MONTSERRAT – Al centre de la Rambla del Morell – Tarragona
 
PARTICIPACIÓ:
 
Per participar només has de:
 
 
2.- Posa’ns un LIKE i etiqueta 3 amics en una publicació de l’Agrupació sobre el sorteig
 
3.- Fer una captura de la imatge i puja-la a la teva història etiquetant @morellcomerc i @florsiplantesmontserrat, i enviant-la amb un missatge privat a @morellcomerc
Teniu temps de participar fins les 23:59 del dia 27/04/2022. Donarem al guanyador/a el dia 28/04/2022 a les nostres xarxes socials.
Els premiats podran recollir les cistelles el dissabte 30 d’abril al mateix establiment de La Rambla del Morell.

…més notícies

TASTA I GUANYA !!

TASTA I GUANYA !!

L'Associació de Comerciants i Professionals del Morell us informa que aquest mes de juny iniciem una nova campanya gastronòmica. De l'1 al 30 de juny, fes una compra a qualsevol dels nostres...

leer más