Col·laborem amb el PrimaverArt 2021

 

Enguany, amb motiu de la sisena edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques al carrer del nostre municipi, col·laborem amb la iniciativa presentada des de l’ajuntament del Morell per tal de crear sinergies, que pensem que seran beneficioses per a tothom.

En el marc de les restriccions per Covid-19, es necessitava una fórmula que permetés controlar els aforaments en els diferents espais on es faran espectacles, per això en aquesta ocasió hi haurà entrades numerades i amb un cost simbòlic de 2 euros per entrada.

D’aquesta manera ens assegurem que les persones que adquireixin una entrada assistiran a les activitats programades, i evitarem que es perdin llocs d’aforament per possibles baixes d’última hora.

Cada entrada es bescanviarà per un “bo de comerç” del mateix valor, que es podrà lliurar en qualsevol dels establiments adherits a l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell per tal d’aconseguir un descompte per aquest import.

Uns “bons de comerç” que seran vàlids del 10 al 30 d’abril, i que es podran bescanviar tots al mateix establiment o repartir-los entre diversos.

El funcionament previst per aquesta promoció, és que els comerços i empreses del municipi adherits a l’Associació de Comerciants puguin bonificar amb 2€ per butlleta o tiquet la despesa que generi el client en qüestió. Així doncs, per exemple, en el cas que la despesa que faci el client sigui de 10€ i aporti 2 butlletes o bons autoritzats, significarà que tindrà un descompte de 4€ (2€ per tiquet), així doncs haurà d’abonar 6€ al comerç.

 

…més notícies